Наумоски почесен претседател

Претседателот на Одборот на директори на Витаминка Симон Наумоски е назначен за почесен претседател на УО на регионална канцеларија на Стопанската комора во Прилеп. Како долгогодишен стопанственик, сопственик и менаџер Наумоски беше и долгогодишен поранешен претседател на прилепската Стопанска комора. Во улогата на претседател Наумоски низ годините даде голем придонес во креирањето на економските текови во Прилеп, нивно унапредување, развивање и создаде основа за успешна меѓусебна соработка.

 

 

Одлуката за Наумоски беше донесена на последната седница на ова тело, при што прилепските стопанственици изборот го поздравија со овации и му подарија уметничка слика, заблагодарувајќи му се за досегашната соработка и неговиот особен придонес во работата на регионалната канцеларија на Стопанската комора во Прилеп.

 

Aвто слалом трка

Денот на народното востание во Прилеп беше одбележан со организирање на авто слалом трка

Косовски компании во Витаминка

Косовски компании стекнуваа знаење од Витаминка

Претставници на 17 косовски компании од прехранбената и кондиторска индустрија ја посетија Витаминка...

Витаминка на саем во Москва

Витаминка го изложува целокупниот свој производствен асортиман на најголемата специјализирана саемска манифестација за прехранбена индустрија Worldfood Москва 2018.