Банана

Банана бонбоните *FRESH* од „Витаминка“ имаат јак и освежителен вкус кој го прочистува вашето грло. 
 
Бонбоната е диететска и не содржи шеќер во нејзиниот состав. Исполнета е со вкусови на природна арома на банана и обоена со природен обојувач.