BBQ Barbecue Sauce

BBQ Barbecue Sauce - е сос за скара што ќе го збогати вкусот на вашата скара. Може да се користи и како додаток за други јадења. Со Barbecue сосот, вашите јадења ќе добијат поубав вкус и мирис. Сосот не содржи конзерванси.