Цевитана портокал

Вашиот омилен вкус на витаминскиот напиток Цевитана на Витаминка, отсега доаѓа и во новите бонбони Цевитана на Витаминка! Почувствувајте го совршеното освежување со вкусот на вашиот омилен сок!