Чоко Стоби Хартс

Овој производ претставува екструдирано јадро од житарици прелиено со првокласно млечно чоколадо.
 
Чоко Стоби Хартс спаѓа во групата на чоколадирани производи на Витаминка кои се изработуваат од чоколадирани јадра.