Чоко Стоби Рајс

Choco Stobi Rice е еден од поновите производи во брендот Стоби кој претставува екструдирано јадро од ориз прелиено со првокласно млечно чоколадо. Препорачливо за љубителите на чоколадо и ориз кои ќе уживаат во оригиналниот вкус препознатлив за Витаминка.