Чоколадни јајца ВЕСЕЛИ ЈАЈЦА

Традицијата, љубовта и умеењето ги обликуваат чоколадните производи на Витаминка. Чоколадните „Весели јајца“ полнети со маса од лешник секогаш се тука да ги развеселат вашите најблиски со нивниот префинет вкус и да внесат насмевки на нивните лица.