Чоколадни производи - Суво грозје

Чоколадиран производ суво грозје односно чоколадирано јадро на суво грозје кое има префинет вкус за деца и возрасни кои знаат да уживаат. Овие благи десерти се произведуваат од првокласно суво грозје прелиено со млечно чоколадо од избрани и рафинирани состојки.
  • Состав
    Суво грозје прелиени со млечно чоколадо од избрани и рафинирани состојки.