Чоколадни производи - Кикиритки

Чоколадиран производ кикиритки односно чоколадирано јадро на кикиритка кое има префинет вкус за деца и возрасни кои знаат да уживаат. Овие благи десерти се произведуваат од првокласни кикиритки прелиени со млечно чоколадо од избрани и рафинирани состојки.
  • Хранлива вредност
    Кикиритки прелиени со млечно чоколадо од избрани и рафинирани состојки.