Чоколадни производи - Леблебија

Чоколадиран производ леблебија односно чоколадирано јадро на леблебија кое има префинет вкус за деца и возрасни кои знаат да уживаат. Овие благи десерти се произведуваат од првокласни леблебии прелиени со млечно чоколадо од избрани и рафинирани состојки.
  • Состав
    Леблебии прелиени со млечно чоколадо од избрани и рафинирани состојки.