Чоколадни морски школки АТЛАНТИС

Традицијата, љубовта и умеењето ги обликуваат чоколадните морски школки - Атлантис кои се произведуваат со современа технологија од одбрани и рафинирани состојки.
Прекрасниот вкус на млечното чоколадо идеално е надополнето со маса од лешник и арома на ванила.
По квалитетниот чоколаден производ се трага цел живот, затоа запрете сега и уживајте во фантастичните форми и вкусот на Атлантис.
  • Состав
    Прекрасниот вкус на млечното чоколадо идеално е надополнето со маса од лешник и арома на ванила.