Чоколадни производи - Печен лешник

Чоколадиран производ печен лешник односно чоколадирано јадро на лешник кое има префинет вкус за деца и возрасни кои знаат да уживаат. Овие благи десерти се произведуваат од првокласен печен лешник прелиен со млечно чоколадо од избрани и рафинирани состојки.
  • Состав
    Првокласен печен лешник прелиен со млечно чоколадо од избрани и рафинирани состојки.