Чоколадни производи - Портокал

Чоколадиран производ портокал односно чоколадирано јадро на портокал кое има префинет вкус за деца и возрасни кои знаат да уживаат. Овие благи десерти се произведуваат од портокал прелиен со млечно чоколадо од избрани и рафинирани состојки.
  • Состав
    Портокал прелиен со млечно чоколадо од избрани и рафинирани состојки.