Чоколадно драже - Бадем

Чоколадно драже со јадро од бадем кое има префинет вкус за деца и возрасни кои знаат да уживаат. Овие благи десерти се произведуваат од првокласен бадем прелиен со темно чоколадо од избрани и рафинирани состојки. 
  • Состав
    Чоколадо 72% (шеќер, какао путер, какао во прав, емулгатор: соја лецитин, средство за глазирање: шелак и гума арабика, арома). Чоколадото содржи какао делови мин.50%. Јадро: бадем 28%. Можни се траги на лешници, кикиритки и други јаткасти овошја.