Cookies чајно пециво со чоколадни парчиња

Направете пауза од секојдневните обврски со чајче и Cookies Чајно пециво со чоколадни парчиња! Cookies ви нудат совршен вкус на чајно колаче, разигран со цели парчиња чоколадо!