Cookies compound чајно пециво со чоколадни парчиња

Направете пауза од секојдневните обврски со чајче и Cookies чајно пециво со компаунд млечно чоколадни парчиња! Cookies ви нудат совршен вкус на чајно колаче, разигран со цели парчиња чоколадо!