Деспина интегрален кекс со фруктоза и малтитол

Деспина интегрален кекс со фруктоза и малтитол, богат со хранливи состојки кои придонесуваат за ваше подобро здравје. Овој производ претставува совршен баланс на здраво и вкусно. Природен извор на диетални влакна!