Говедска супа со месо и тестенини

Супите од Витаминка претставуваат синоним за квалитет кои се широко прифатени како во нашата земја така и во светот.
Тие се произведуваат од квалитетни сушени зеленчуци, природни протеини, витамин Б2 и други зачини кои со својот идеален сооднос им даваат на супите пријатен вкус за кој копнеат широк круг на потрошувачи.
Оваа говедска супа содржи тестенини и месо. Потребни се 12 минути за нејзина подготовка.
  • Состав
    Говедска супа со месо и тестенини