Gritz Mix

Микс од солени переци и трајно пециво за грицкање на сите генерации за време на учење, гледање филмови, спортски натпревари, на пауза на работа или уживање во моментите кога сте сами :)
  • Состав
    Пченично брашно, вода, растителни масти (палмино масло), пченкарен скроб, готварска сол, гликозно-фруктозен сируп, средство за нараснување: амониум хидрогенкарбонат, квасец, екстракт од слад, емулгатор: моно и диглицериди на масни киселини од растително потекло, регулатор на киселост: Е524 (натриум хидроксид). Производот содржи пченично брашно (глутен). Може да содржи траги од сусам, овес и соја.