Кокошкина супа со месо и тестенини

Супите од Витаминка претставуваат синоним за квалитет кои се широко прифатени како во нашата земја така и во светот.
Тие се произведуваат од квалитетни сушени зеленчуци, природни протеини, витамин Б2 и други зачини кои со својот идеален сооднос им даваат на супите пријатен вкус за кој копнеат широк круг на потрошувачи.
Кокошкината супа со тестенини и месо се припрема за 8 минути.
  • Состав
    Кокошкина супа со месо и тестенини