Компот од праска

Компот од праска во природен сок кој може да се консумира во секое време и од сите генерации. Здрав и вкусен компот кој содржи половинки од ова овошје.
  • Состав
    Праски, вода, шеќер, регулатор на киселост: лимонска киселина.