Крем кокошкина супа со месо

Супите од Витаминка претставуваат синоним за квалитет кои се широко прифатени како во нашата земја така и во светот.
Тие се произведуваат од квалитетни сушени зеленчуци, природни протеини, витамин Б2 и други зачини кои со својот идеален сооднос им даваат на супите пријатен вкус за кој копнеат широк круг на потрошувачи.
Кокошкината крем супа со месо се припрема за 10 минути. 
  • Состав
    Крем кокошкина супа со месо