Посна крем супа од печурки

Супите од Витаминка претставуваат синоним за квалитет кои се широко прифатени како во нашата земја така и во светот.
Тие се произведуваат од квалитетни сушени зеленчуци, природни протеини, витамин Б2 и други зачини кои со својот идеален сооднос им даваат на супите пријатен вкус за кој копнеат широк круг на потрошувачи.
Македонската крем супа од печурки е вистинското решение за вас доколку сте љубители на печурки. 
  • Состав
    Македонска крем супа од печурки