Крем супа со грашок и сланина

Супите од Витаминка претставуваат синоним за квалитет кои се широко прифатени како во нашата земја така и во светот.
Тие се произведуваат од квалитетни сушени зеленчуци, природни протеини, витамин Б2 и други зачини кои со својот идеален сооднос им даваат на супите пријатен вкус за кој копнеат широк круг на потрошувачи.
Македонската крем супа со грашок и сланина е за сите што сакаат да ја збогатат својата трпеза со несекојдневна супа и да уживаат во истата.
  • Состав
    Крем супа со грашок и сланина