Луна јагода јогурт крем млечно чоколадо

Луна млечните чоколада се со висок квалитет и одличен дизајн на амбалажата. Ова чоколадо исполнето со кремаст јогурт ќе ги разбуди вашите сетила и ќе ви приреди неверојатно уживање во совршениот вкус на јагодата!
  • Состав
    Луна млечно чоколадо полнето со јогурт крем со вкус на јагода