ЛУНА КРЕМ (кафено бел)

Луна кремот претставува мешавина на млечен и какао крем. Спектарот на неговата примена е огромен почнувајќи од јадење за деца и возрасни, па сѐ до подготовка на разни торти, колачи и десерти.
 
Со својот вкус и арома претставува вистински освојувач на детската фантазија. Сепак, ни возрасните не остануваат рамнодушни на Луна кремот и секоја прилика ја користат да уживаат во него.
  • Состав
    Луна кремот е произведен од млечен и какао крем.