ЛУНА КРИСПИ ОД ОРИЗ

Луна млечните чоколада се со висок квалитет и одличен дизајн на амбалажата. Ова чоколадо исполнето со криспи од ориз ќе ги разбуди вашите сетила и ќе ви приреди неверојатно уживање.