Луна млечно чоколадо со лешник крем

Луна чоколадото со лешник крем претставува перфектен избор за љубителите на млечни чоколада со висок квалитет, но и одличен дизајн на амбалажата! Почувствувајте го одличниот спој на квалитетно чоколадо и кремот од лешник кој се топи во вашата уста!
  • Состав
    Луна млечно чоколадо полнето со лешник крем