ЛУНА ЛЕШНИК

Луна млечните чоколада се со висок квалитет и одличен дизајн на амбалажата. Ова чоколадо исполнето со сецкан лешник ќе ви овозможи да уживате во вкусот на лешникот и високиот квалитет на чоколадото.