Мандарина

Бонбоните *FRESH* од „Витаминка“ со вкус на мандарина, имаат јак и освежителен вкус кој го прочистува вашето грло. 
 
Бонбоната е диететска и не содржи шеќер во нејзиниот состав. Исполнета е со вкусови на природна арома на мандарина и обоена со природен обојувач.