Јагода

Мармалад од јагода, направен по највкусен рецепт, произведен од 55г. овошје во 100г. финален производ.
  • Состав
    Јагоди, шеќер, вода, гликозен сируп, средство за желатирање: пектин, регулатор на киселост: натриум цитрат и лимонска киселина, арома.