Мини Тина

Mini petit beurre "Tina" е нов производ во нашиот асортиман. 
 
Во неговата припрема користени се квалитетни суровини.

Сигурни сме дека со својот висок квалитет овој производ брзо ќe го најде своето место на семејната трпеза!