Супа со резанци и говедска арома

Супите од Витаминка претставуваат синоним за квалитет кои се широко прифатени како во нашата земја така и во светот.
Тие се произведуваат од квалитетни сушени зеленчуци, природни протеини, витамин Б2 и други зачини кои со својот идеален сооднос им даваат на супите пријатен вкус за кој копнеат широк круг на потрошувачи.
Супата со резанци и говедска армоа се припрема за 10-12 минути. 
  • Состав
    Супа со говедска арома и тестенини