Пралине карамел

Ново полнето млечно чоколадо од Витаминка со карамел крем.
  • Состав
    Млечно чоколадо 60%, карамел крем 40% (карамелизиран гликозно-фруктозен сируп, карамелизирано благо кондензирано млеко, карамелизирана растителна маст, глицерол (Е422), емулгатори: Е 471, Е473, арома).
     
    Алерген инфо: Производот содржисоја. Може да содржи траги од кикиритки и други јаткасти овошја