Пралине кокос

Ново млечно чоколадо од Витаминка полнето со кокос крем.
  • Состав
    Млечно чоколадо 60%, кокос крем 40% (шеќер , растителна маст (палма), кокос 10%, обезмастено млеко во прав, сурутка во прав, емулгатор: соја лецитин, арома ванилин).