Стоби Рингс со вкус на павлака и кромид

Еден малку поинаков Флипс! Комбинацијата на кромид и павлака ги прави Стоби Рингс совршен избор за сите оние кои не се плашат да експериментираат со вкусовите и сакаат изненадувања. Пробајте ги во комбинација со интересен сос или со вашиот омилен пијалок, препознатливиот квалитет на Витаминка нема да ве изневери.