СИНТАГМА - Млечен бел крем

Желбата да се направи квалитетно и добро чоколадо ги создаде млечните чоколада Синтагма од Витаминка кои се произведуваат со најсовремена технологија од одбрани и рафинирани состојки.
 
Доколку сте вистински зависник од чоколадо и млеко тогаш Синтагма полнета со млечен бел крем е вистинскиот избор за вас. Уживајте во слаткото задоволство со Синтагма во било кој дел од денот!
  • Состав
    Чоколадата се произведуваат со најсовремена технологија од одбрани и рафинирани состојки.