Синтагма - јогурт и крем од јагода

Желбата да се направи квалитетно и добро чоколадо ги создаде млечните чоколада Синтагма од Витаминка кои се произведуваат со најсовремена технологија од одбрани и рафинирани состојки.
 
Измешавме јогурт и крем со вкус на јагода и го добивме ова необично, но доста вкусно Синтагма чоколадо во кое ќе уживаат сите генерации. 
  • Состав
    Чоколадата се произведуваат со најсовремена технологија од одбрани и рафинирани состојки.