Чоколадо ЧОКО-КИДС

Традицијата, љубовта и умеењето ги обликуваат чоколадните производи на Витаминка. Секогаш посебно внимание сме посветувале на децата и производите кои се наменети за нив. Таков е случајот и со детското млечно чоколадо Чоко-Кидс кое се произведува со најсовремена технологија од одбрани и рафинирани состојки, специјално направено за најмладите кои секогаш знаат вистински да му се израдуваат.
  • Состав
    Млечното чоколадо „Чоко-Кидс“ се произведува со современа технологија од одбрани и рафинирани состојки.