СИНТАГМА - Крем лешник

Желбата да се направи квалитетно и добро чоколадо ги создаде млечните чоколада Синтагма од Витаминка кои се произведуваат со најсовремена технологија од одбрани и рафинирани состојки.
 
Синтагма со крем од лешник е за сите генерации кои го обожаваат класичниот вкус на лешник. Уживајте во слаткото задоволство со Синтагма во било кој дел од денот!
  • Состав
    Чоколадата се произведуваат со најсовремена технологија од одбрани и рафинирани состојки.