СИРИУС - Јогурт и крем од јагода

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со јогурт и крем со вкус на јагода. Чоколадо во кое уживаат од најмлади до највозрасни!
  • Состав
    Чоколадата се произведени од најквалитетно млечно чоколадо, полнето со јогурт и крем со вкус на јагода.