СИРИУС - Kрем карамела

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со крем од карамела. Чоколадо во кое уживаат од најмлади до највозрасни!
  • Состав
    Чоколадата се произведуваат од најквалитетно млечно чоколадо со полнеж од карамела.