СИРИУС - Kокос крем

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со кокосов крем за сите оние што го обожаваат вкусот на кокос. Чоколадо во кое уживаат од најмлади до највозрасни!
  • Состав
    Чоколадата се произведуваат од најквалитетно млечно чоколадо и кокос.