СИРИУС - Кокос крем со криспи

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со кокосов крем и крцкави зрна ориз. Чоколадо во кое уживаат од најмлади до највозрасни!
  • Состав
    Чоколадата се произведени од најквалитетно млечно чоколадо со полнеж од кокосов крем и крцкави зрна ориз.