СИРИУС - Лешник крем со криспи

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со крем со вкус на лешник и со крцкави зрна ориз. Чоколадо во кое уживаат од најмлади до највозрасни!
  • Состав
    Произведени се од најквалитетно млечно чоколадо, полнето со крем од лешник и крцкави зрна ориз.