Стоби Флипс

Стоби Флипс е производ со врвен квалитет, создаден преку совршен спој на пченкарен гриз, со прелив од мелена кикирика, сончогледово масло, сол и многу љубов.

Впечатливиот вкус ги прави Стоби Флипс идеална ужина за секоја пригода, во секој дел од денот. Од неодоливата привлечност на вкусот кој потсетува на детството, преку неизбежната присутност во секој момент од животот, па сѐ до овој момент кога илјадници флипсови се грицкаат насекаде - Стоби Флипс претставува производ кој е омилен кај сите генерации!
Производот не содржи состојки од животинско потекло. 
  • Состав
    Пченкарен гриз, печена мелена кикирика, сончогледово масло, сол и други додатоци. Производот не содржи Глутен.
  • Хранлива вредност
    Изобилството со витаминот Б-комплекс го прави Стоби флипс погоден за консумирање во секоја прилика и во секој дел од денот.