Стоби Стикс со вкус на хот дог

Смејството на брендот Стоби е збогатено за уште еден нов член, Стоби Стикс, солени стапчиња со вкус на хот дог. Со својот интересен изглед и неодолив вкус, Стоби Стикс хот дог се вистински избор за сите стари, но и сите нови љубители на флипсовите на Витаминка.