Супа од зеленчук со тестенини

Супите од Витаминка претставуваат синоним за квалитет кои се широко прифатени како во нашата земја така и во светот.
Тие се произведуваат од квалитетни сушени зеленчуци, природни протеини, витамин Б2 и други зачини кои со својот идеален сооднос им даваат на супите пријатен вкус за кој копнеат широк круг на потрошувачи.
За љубителите на зеленчук и тестенини ја имаме оваа супа каде ги обединивме овие две работи. Подготовката на супата е само 8 минути.
  • Состав
    Македонска супа од зеленчук со тестенини