Томато (пикантно лут)

Пикантно лут томато кечап од Витаминка за луѓе со префинет вкус. Се комбинира скоро со секое јадење, а храната добива специфичен, луткав вкус и ја прави неодоливо вкусна.
  • Состав
    Основна состојка на кечапот е доматот, којшто откинат од срцето на еколошки чистата македонска почва на овој производ му дава особен белег на изворност. Производот не содржи Глутен.