Пица кечап (благ)

Секогаш кога сакате да си подготвите пица го имате на располагање пица кечапот како совршен додаток на вашиот специјалитет кој никого нема да остави рамнодушен. Се користи и кога сакате да го доловите вкусот на пицата во другите јадења.
  • Состав
    Основна состојка на кечапот е доматот, којшто откинат од срцето на еколошки чистата македонска почва на овој производ му дава особен белег на изворност.Производот не содржи Глутен.